MERSİN / SİLİFKE - Kabasakallı İlkokulu

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLADIK.

Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun; milli, çağdaş, laik, demokratik ve bağımsız yeni Türk Devleti’nin doğuşunun 103. yıl dönümü velilerimizin ve öğrencilerimizin katılımıyla coşku ve heyecan içerisinde kutlandı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun;milli,çağdaş,laik,demokratik ve bağımsız yeni Türk Devleti'nin doğuşunun 103.yıl dönümü Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimiz adına saygı duruşu ve istiklal Marşı okunarak ardından Okul Müdürümüz Zeynep ÇELİK'in günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.Törenimizin ardından öğrencilerimizin müzikli dans gösterileri ve jimnastik gösterisi,sandalye kapmaca gibi etkinliklerle kutlanmaya devam etti.Törenimizin ardından öğrenci ve velilerimiz egemenlik ve çocuk bayramını büyük bir keyifle kutladılar.

Yayın: 27.04.2023 - Güncelleme: 27.04.2023 13:04 - Görüntülenme: 86